Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/floorman.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5752
Lakbehandling - Slidstærk overflade og nem at rengøre

Bedøm

 
4.449
Lakbehandling

Lakbehandling

Vælger du denne efterbehandling af dit trægulv med vil du opnå en slidstærk overflade, som er rengøringsvenlig. Du kan vælge flere forskellige former lakbehandlinger af dit gulv. Alt efter hvilken lakbehandling man vælger, vil man få et gulv med enten en blank, halvblank eller mat lakoverflade. Fælles ved disse lakbehandlinger er at disse er nemme at vedligeholde.

 

Sådan lakbehandler man et gulv:

Lakbehandling – sådan fungerer processen.

  1. Trægulvet afslibes og rengøres inden lakbehandlingen.
  2. Efter gulvafslibning og rengøringen af trægulvet, påføres lakbehandlingen med en bred pensel, for at få det bedste resultat og en pænere overflade efter endt lakbehandling. For at undgå at se pensel strøgende efter lakbehandlingen, påføres lakbehandlingen ikke på tværs, men på langs af trægulvets årer, uanset hvilken træsort du vælger at lakbehandle.
  3. Efter 1 x lakbehandling har tørret, påføres de sidste ønskede lakbehandlinger, der afslibes og poleres mellem lakbehandlingernes påføring.
  4. Trægulvet er efter lakbehandlingen klar til brug efter 1 dags tørretid.

 

FLOORMAN anbefaler disse to former lakbehandlinger: 

 

Lakbehandling med naturlak

Når gulvet er blevet afslebet, kan man ved at behandle sit gulv med en natur lakbehandling bevare gulvets naturlige træfarve og synlige træstruktur. Natur lakbehandling giver gulvet en behagelig og glat overflade.

 

Lakbehandling med hvid lak

Vælger man at efterbehandle sit gulv med hvid lak, så vil man opnå et lysere resultat med en glat overflade. En lakbehandling kan inden kombineres med et lag lud, som sikrer et endnu lysere resultat med en slidstærk afslutning. En hvid lakbehandling er derfor et rigtig godt valg, hvis man ønsker et flot lyst gulv, som holder længe og er nem at rengøre.

 

Vedligeholdelse og rengøring af lakeret trægulv

Et trægulv, der har fået en lakbehandling, vil stå smukt i mange år, hvis man behandler og vedligeholder lakbehandlingen det på den rigtige måde. Det er utroligt nemt at vedligeholde et lakbehandlet gulv, og det kræver egentlig bare, at man støvsuger og vasker (med en grundig opvredet klud) engang imellem. Du bør ikke benytte rengøringsmidler til at vaske et lakbehandlet gulv, men hvis det bliver nødvendigt skal du benytte produkter som er specialiseret til dette.

 

Alternativer til lakbehandling

Ludbehandling
Vælger du denne form for gulvbehandling får du et flot og lyst gulv i overfladen. Ludbehandling er velegnet, hvis du ønsker at bevare og fremhæve de naturlige årer i træet. Ludbehandling er et populært valg blandt vores kunder, og giver gulvet et rustikt og naturligt look. Mange vælger denne gulvbehandling, da den passer ind i de fleste hjem.

Oliebehandling
Vælger du denne form for gulvbehandling får du en silkemat overflade, der samtidig er modstandsdygtig over for snavs og slid. Under behandlingen vil olien trænge ned i træets porer og fremhæve træets naturlige årer. Vælger du at behandle dit trægulv med olie, vil du opleve, at det får en slidstærk overflade, samtidig med at olien fremhæver træets naturlige struktur og årer.

Maling af trægulv
Vælger du at få malet dit trægulv, mister du træets naturlige look. Vi oplever dog flere, som vælger denne form, da den kan give et slidt og gammelt trægulv nyt liv.

Oliebehandling
Vælger du en oliebehandling, får du en rigtig blød og behagelig overflade. Når gulvet er færdigbehandlet. Herefter skal gulvet blot vaskes efter behov med oliepleje eller natursæbe. Under behandlingen vil olien trænge ned i træets porer og fremhæve træets naturlige glød. Man vælger som regel mellem hvid olie, som giver gulvet et lyst udseende, eller naturolie som fremhæver gulvets naturlige farve. En oliebehandling giver dit gulv en slidstærk overflade.

Tag os med på råd fra starten

Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til netop dit behov. Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi i FLOORMAN, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden